Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA Galaxy

Gerrard najavio kraj igračke karijere

Steven Gerrard
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
03.01.2016.
u 00:15

– Malo me je strah završetka karijere jer volim igrati. Da to ne volim vjerojatno bih se još danas oprostio, kaže Gerrard.

Legendarni bivši nogometaš Liverpoola Steven Gerrard najavio je mogući kraj karijere nakon iduće sezone. Nekadašnji kapetan Redsa 2014. godine je napustio klub i otišao igrati u Sjedinjene Američke Države za LA Galaxy.

– Malo me je strah završetka karijere jer volim igrati. Da to ne volim vjerojatno bih se još danas oprostio. Zapravo sam jako uzbuđen u iščekivanju sljedeće sezone. Nisam 100 posto siguran, ali to će vjerojatno biti moja posljednja igračka godina – rekao je Gerrard za Daily Star.

>>Rooney zabio petom i ušao u povijest! Arsenal sam na vrhu, a Kramarić opet niti na klupi

Komentara 1

ČA
čarapan
12:23 03.01.2016.

Idi u uzivaj u svom novcu,mani se rizika od povreda sad po "stare" dane,nauci sebi reci dosta je bilo, a tek ti je 35

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije