Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Liverpoola

Gerrard: Mourinho je najbolji na svijetu, a briga me za ovacije navijača Chelseaja

Chelsea - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
10.05.2015.
u 22:49

- Pokazali su mi poštovanje na par sekundi, ali 'klali' su me cijelu utakmicu pa im neću poželjeti sve najbolje i nije me previše briga za njih

Steven Gerrard, legendarni kapetan Liverpoola, uskoro napušta engleski nogomet što je pogodilo sve zaljubljenike u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Prije utakmice protiv Chelseaja Jose Mourinho udijelio mu je komplimente i nazvao ga najdražim neprijateljem koji ga je činio boljim, a svoje navijače zamolio je da se od svog rivala oproste na dostojanstven način.

Većina njih to je i učinila nagradivši ga pljeskom prilikom izlaska s terena, dok ga je ostatak provocirao tijekom susreta i nabijao mu na nos pogrešku iz prošle sezone kada se poskliznuo i na taj način Liverpoolu oduzeo naslov prvaka. Gerrard nakon današnjeg susreta baš i nije lijepim riječima govorio o navijačima 'plavaca', bez obzira na ovacije.

- Pokazali su mi poštovanje na par sekundi, ali 'klali' su me cijelu utakmicu pa im neću poželjeti sve najbolje i nije me previše briga za njih. Iako je bilo lijepo da bar jednom to i od njih doživim. No bitnija mi je podrška navijača Liverpoola koji su uz mene od prvog dana, rekao je kapetan redsa, a onda nahvalio Mourinha.

- Imam veliko poštovanje prema njemu, on je najbolji menadžer na svijetu. Nekoliko puta želio me dovesti, razmišljao sam ozbiljno o odlasku, ali onda sam shvatio da bi mi nekoliko trofeja s Liverpoolom značilo više nego 10 ili 12 trofeja s Chelseajem, Realom ili Interom.

>>Lovrenu 90 minuta u remiju Chelseaja i Liverpoola, Gerrardu pljesak Stamford Bridgea

Komentara 1

OP
opt1x
10:34 11.05.2015.

Bog na nebu Mourinho na zemlji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije