Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPAŠAVA KLUB OD ISPADANJA

McClaren dobio otkaz, Benitez je novi trener Newcastlea

Rafa Benitez
Foto: Reuters/PIXSELL
11.03.2016.
u 17:29

– Bit će to veliki izazov. Ne samo moj i mojih suradnika već i za sve igrače i navijače kluba. Sretan sam jer sam uživao u Premiershipu – kazao je Benitez koji je bio bez posla od 4. siječnja kada je dobio otkaz u Real Madridu.

Nakon što je Steve McClaren (54) dobio otkaz za novog menadžera engleskog premierligaša Newcastle Uniteda izabran je španjolski stručnjak Rafael Benitez (55).

Španjolac dolazi na St James Park s jednim ciljem – spasiti svrake od ispadanja. Newcastle se trenutačno nalazi na 19. mjestu s bodom manje od 17. Sunderlanda koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

– Bit će to veliki izazov. Ne samo moj i mojih suradnika već i za sve igrače i navijače kluba. Sretan sam jer sam uživao u Premiershipu – kazao je Benitez koji je bio bez posla od 4. siječnja kada je dobio otkaz u Real Madridu.

Benitez ima iskustva s radom na Otoku gdje je već vodio Liverpool i Chelsea. Na klupi redsa proveo je šest godina osvojivši četiri trofeja pri čemu i Ligu prvaka 2005. godine. Chelsea je vodio jednu sezonu osvojivši Europsku ligu 2013. godine.

– Vjerujem kako će nam Benitezovo znanje i iskustvo pomoći da se spasimo – poručio je direktor kluba Lee Charnley.

Benitez je naslijedio McClarena koji je dobio otkaz nakon samo devet mjeseci.

>> Cristiano Ronaldo sretan što je Benitez otišao: 'Izgubili smo vrijeme s njim'

Komentara 2

DB
dbilic78
18:54 11.03.2016.

E sad siher idu u 2 ligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije