Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIJE

Štetner kupio prava i za MotoGP!

Davorin Štetner
.
20.12.2011.
u 14:17

Davorin Štetner (30), vlasnik tvrtke Kreator, nakon što je lani kupio TV prava za formulu 1 te je sezonu prenosio na deset lokalnih televizija diljem Hrvatske, 2012. ulazi u novi projekt.

– U Londonu smo dogovorili kupnju TV prava za Svjetsko motociklističko prvenstvo MotoGP sljedeće tri sezone. Bit će 18 utrka, a pregovaramo s nacionalnim TV kućama za njihov prijenos – veli Štetner.

Četiri utrke preklapat će se s terminima formule 1, što znači da ćemo tijekom cijele godine, od ožujka do studenog, pratiti vrhunski auto-motosport na malim ekranima.

Ključne riječi

Komentara 2

JA
JackRussell
15:46 20.12.2011.

Svaka čast na ovom potezu. Očito je profitirao na formuli, pa mu se isplati ući i u ovaj projekt.

FC
fcod
16:22 20.12.2011.

Ima logike! Izgleda da se okupila ekipa koja voli moto-sport. Bolje to nego da HRT troši čisto zato jer su oni nacionalna TV Predložio bih Štetneru da razmisli o WRCu i Dakaru. Dakar lijepo prepolovi zimsku pauzu i stvarno je atraktivan. WRC također popuni pauzu jer završava nakon formule, a ima 2-3 rallyija prije nego F1 krene, uključujuči posebno atraktivan švedski rally po snijegu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije