Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTEGNUTI LIGAMENTI

Steph Curry pauzira najmanje dva tjedna, Warriorsi u panici

Steph Curry
Reuters/PIXSELL
25.04.2016.
u 22:14

jegova ozljeda okarakterizirana je kao istegnuće prvog stupnja, te će za dva tjedna biti ponovno pregledan.

Najbolji igrač aktualnih NBA prvaka, košarkaša Golden State Warriorsa Stephen Curry izbivat će s parketa oko dva tjedna zbog istegnuća ligamenata desnog koljena zadobivenog tijekom četvrte utakmice prvog kruga doigravanja protiv Houston Rocketsa u nedjelju, objavljeno je nakon što je Curry obavio magnetsku rezonancu.

Curry se poskliznuo na mokar parket u posljednjoj sekundi prvog poluvremena utakmice koju je Golden State na kraju dobio s uvjerljivih 121-94 i tako poveo sa 3-1 u pobjedama u seriji koja se igra na četiri pobjede.

Njegova ozljeda okarakterizirana je kao istegnuće prvog stupnja, te će za dva tjedna biti ponovno pregledan.

Curry tako neće moći pomoći suigračima u nastavku serije protiv Houstona, koju bi Golden State mogao riješiti u svoju korist već u srijedu u petoj utakmici na svom terenu, ali niti u drugom krugu doigravanja u kojemu će prvaci igrati protiv boljih iz ogleda Los Angeles Clippersa i Portland Trail Blazersa, u kojemu je trenutačni omjer 2-1 za Clipperse.

>> San Antonio i Cleveland u polufinalu, Curry se ponovno ozlijedio!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije