Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK Uoči gostovanja Hajduka opća mobilizacija u Gradskom vrtu

Steinbrückner: I Nikšić kandidira za sastav

01.04.2009.
u 14:49

Klupska administracija napokon se brine hoće li kapacitet stadiona biti dovoljan, glasno se najavljuje rušenje vodećih i priključivanje borbi za Kup Uefe, čak se i predsjednik kluba Branimir Glavaš spustio među igrače. Najteže je, međutim, treneru bijelo-plavih Tomislavu Steinbrückneru koji u euforiji poslije otkinutog boda u Maksimiru mora pripremati momčad za novi podvig.

– Utakmica nam može usmjeriti sezonu i nema nam druge nego biti agresivni i hrabri. Nećemo se sigurno braniti. Uostalom, igramo kod kuće, a u tim okolnostima od nas se uvijek očekuju tri boda bez obzira na to tko je na drugoj strani – jasan je Steinbrückner koji će i protiv Splićana najvjerojatnije izvesti momčad s trojicom napadača. Recept iz Maksimira pokazao se dobitnim.

– Mi želimo pobijediti Hajduk, a to nije moguće bez rizika – objašnjava strateg Osijeka koji se napokon našao u slatkim brigama oko sastava. Naime, izuzev Josipa Kneževića koji je tek počeo s trkačkim treninzima, u pogonu su svi, čak i najpotentniji napadač u Gradskom vrtu Vedran Nikšić, koji je još od kraja srpnja bio izvan pogona zbog ozljede ligamenata koljena. Ipak zbog misteriozne prirode ozljede svoga napadača, a koja ga je već u nekoliko navrata ove sezone udaljila od konačnog povratka na teren, Steinbrückner puše i na hladno.

– Svi u klubu se nadamo da je Nikšićeva ozljeda napokon stvar prošlosti iako je već u nekoliko navrata bio pred povratkom, pa se stanje s njegovim koljenom opet zakompliciralo. S njim je dosta teško nešto prognozirati – kaže Steinbrückner kojeg uoči gostovanja bilih veseli i što su mu napokon proradili napadači. U generalki uoči Hajduka, mađarskom prvoligašu Kaposvaru Primorac, Barišić i Prijić prošlog su tjedna do vrha napunili mrežu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije