Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTI Bijelo-plavi žele prekinuti crni niz

Steinbrückner će napasti Dinamo!

05.03.2009.
u 13:43

Tomislav Steinbrückner odlučio je u nedjelju napasti Dinamo u Gradskom vrtu!

Prvi čovjek struke bijelo-plavih uvjeren je da će se samo tako moći suprotstaviti Vlakovoj kompoziciji koja je crna mačka za njegovu momčad i vjerojatno najneželjeniji gost Wilsonove. Otkako postoji HNL Osijek je bijelu zastavu u Gradskom vrtu u pravilu isticao već kada bi autobus plavih stigao na naplatne kućice u Ivanjoj Reci. Na svom je travnjaku, naime, u 25 ogleda s Dinamom Osijek osvojio tek mršavih 12 bodova, posljednji prije točno dvije godine (0:0). No, u nedjelju bi trebalo biti drugačije.

Bodovi su imperativ
– Nama je svaki bod važan, a samo obranom ne možemo ništa postići – kaže strateg Osijeka dodajući kako je preduvjet za dobar rezultat agresivnost, ono što je svojim igračima zamjerao nakon rezultatskog propusta u igri s Rijekom na početku drugog dijela sezone.

– Siguran sam i da protiv Dinama možemo napraviti nešto, ali samo uz napadačku igru. Sve ovisi samo i isključivo o nama – kaže Steinbrückner.

Pa iako igre s otvaranja sezone, kao i uvertira protiv trećeligaša Graničara iz Županje (2:1), ne sugeriraju previše optimizma, u svlačionici Gradskog vrta ga i te kako ima.

- Dinamo nije u nekoj velikoj formi, pali su plavi psihički, a pogotovu nakon poraza u Splitu vidi se da su u krizi, poljuljano im je samopouzdanje. Ali da će nam biti lako, sigurno neće. Dinamo je ipak velika momčad - zaključio je Steinbrückner, koji zbog ozljeda niti u nedjelju neće moći računati na kapetana Valentina Babića, kao i najvećeg nesretnika u Gradskom vrtu, iznimno nadarenog napadača Vedrana Nikšića.

Dvostruko više ulaznica
Spektakl se očekuje i na tribinama. U prodaju će, kazao je sportski direktor Alen Petrović, biti pušteno oko deset tisuća ulaznica, odnosno dvostruko više nego inače.

U pripravnosti je, pak, i policija jer rijetko koji dvoboj između Osijeka i Dinama nije izvan stadiona prošao bez navijačkih sukoba, razbijenih nosova i krvi do koljena

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije