Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNE VIJESTI
Povratak na članak

Start ZG maratona: Odlučeno je da će ovogodišnje izdanje ipak nositi redni broj 29!

– U ovim izazovnim vremenima tjelovježba je jako važna kako bismo očuvali zdravlje. Naš je cilj da promičemo zdrav način života, posebno u trenutačnoj situaciji .

Komentari 2

MM
Matija-Matija
11:39 10.10.2021.

Odlična inicijativa, nek ih je i češće! Barem jedan dan bez buke prometa u centru. Kad bi barem ovakva regulacija prometa u Zagrebu ostala do daljnjeg! Em jezgra centra ne bi bila zakrcena, em bi arhutektura grada, uz obnove, postala ocuvanija. O zelenim povrsinama da ne pricam! Vratite ulice ljudima, biciklima i iskljucivo tramvajima. Vratit ce nam se stostruko🤞🏼

VL
Avatar von Šoštarić
von Šoštarić
09:40 10.10.2021.

Znaci posebna regulacija prometa kroz gotovo cijeli grad da bi njih 2-3 tisuće trčkaralo?fantastično..neprocjenjivo..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.