Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova romansa

Starleta Soraja zavela i zabavlja se s poznatim nogometašem

Soraja Vučelić
Foto: Facebook
1/7
18.02.2016.
u 15:33

Svoj 30. rođendan Božinov je proslavio u njezinu stanu. Soraja mi se pohvalila da je došao prije ponoći i otišao u pola osam ujutro...

Srpska starleta Soraja Vučelić ponovno zavodi nogometaše. Nakon glasina o vezi s Neymarom, Kurir piše kako je ovaj put u pitanju Valerij Božinov, igrač Partizana.

Soraja i Božinov upoznali su se prošlog ljeta, a napadač je bio iznimno uporan u zavođenju. Par je navodno proslavio njegov 30. rođendan u njezinu stanu, ali izvori tvrde da je u pitanju samo provod, a ne ozbiljna veza.

"Svoj 30. rođendan Božinov je proslavio u njezinu stanu. Soraja mi se pohvalila da je došao prije ponoći i otišao u pola osam ujutro. Tog jutra zamalo je zaspao i na trening. Koliko su oboje oprezni, vidi se i po tome što mu je Soraja osigurala parkirno mjesto u garaži zgrade u kojoj ona živi kako nitko ne bi saznao da je posjećuje", rekla je Sorajina prijateljica.

Božinov je vezu demantirao, dok je Soraja ostala nedostupna.

>>Soraja objasnila otkud joj novac za skupocjeni terenac koji je zapaljen

Komentara 14

LA
like_a_boss
15:51 18.02.2016.

Žalosno je da osoba koja je napisala ovaj "članak" sebe naziva novinarom...

DU
Deleted user
16:00 18.02.2016.

''Starleta''? Ima naš narod bolji naziv za to.

PO
PowerPoint
15:37 18.02.2016.

Ne znam, možda će neki misliti da sam čudak, ali jednostavno ne znam kako nekome ovakva "žena" može biti privlačna. Na njoj nema apsolutno ništa prirodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije