Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Stao u Kovačevu obranu, a sada šokirao: Odlazim na kraju sezone

Arjen Robben
Foto: Reuters/Pixsell
02.12.2018.
u 17:48

Arjen Robben stigao je iz Reala za 28 milijuna eura. S Bayernom je osvojio sedam naslova njemačkog prvaka i četiri nacionalna kupa

Bayernova legenda Arjen Robben bljesnuo je u dvoboju Lige prvaka protiv Benfice. Nizozemac je zabio dva gola portugalskoj momčadi i vodio Bavarce do pobjede (5:1). Nakon utakmice stao je u Kovačevu obranu. 

- Drago mi je zbog trenera, ova je pobjeda za njega. Kovač je jedan od nas i nije lijepo slušati razne priče. Pobjeđujemo i gubimo zajedno - rekao je Robben nakon dvoboja.

Arjen Robben
1/8

U subotu je Bayern u 13. kolu njemačke lige slavio u gostima protiv Werdera (2:1). I nakon što su Bavarci nakon mjesec dana napokon povezali dvije pobjede u nizu stigla je vijest - Arjen Robben igra posljednju sezonu za Bayern.

- Bilo je to veličanstvenih deset godina, ali ovo je moja zadnja sezona u Bayernu - rekao je Robben za Sport 1. 

Arjen Robben stigao je iz Reala za 28 milijuna eura. S Bayernom je osvojio sedam naslova njemačkog prvaka i četiri nacionalna kupa.

U finalu Lige prvaka 2013. godine zabio je gol u pobjedi protiv dortmundske Borussije. Za mjesec i pol dana, Arjen koji je ovog ljeta produljio ugovor, napunit će 35 godina.

>> Pogledajte tko su najskuplje plaćeni hrvatski sportaši

Ključne riječi

Komentara 6

FR
freeshooter
17:53 02.12.2018.

NIje ti već dvije godine mjesto u Bayernu, vrijeme je za mirovinu.

KA
kajinx
17:57 02.12.2018.

Ribery, sada je na tebi red.

MV
Mijat vrdoljak
19:21 02.12.2018.

Nit je Robne svojom izjavom šokirao nit je iznenadio, znalo se i prije da je za Robena i Riberija ovo zadnja sezona kod Bayerna a bit će ih još koji će napustiti brod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije