Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostajat će nam

Poklepović nas je neprestano uveseljavao, evo njegovih najboljih izjava!

Stanko Poklepović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.04.2015.
u 10:51

– Nemam ugovor, rekao sam da mi daju ono što su mi ostali dužni. Na kraju su rekli da će mi dati plaću kao i Tudoru, kao da je mene briga. Nisam ni znao koliko je on imao.

Otkad je ponovo preuzeo Hajduk 19. veljače, Stanko Poklepović neprestano je uveseljavao medije i javnost svojim zabavnim izjavama. U nepuna dva mjeseca skupila se zbirka bisera i zbog toga će nedostajati hrvatskom nogometu. Goal.com izdvojio je najbolje njegove izjave.

Špacino stanje uma: "Osjećam se odlično, i mentalno i fizički. Možda sam star za seks, ali za nogomet nisam."

O financijama, svojim i Tudorovim: "Nemam ugovor, rekao sam da mi daju ono što su mi ostali dužni. Na kraju su rekli da će mi dati plaću kao i Tudoru, kao da je mene briga. Nisam ni znao koliko je on imao."

Kako je nastao nepristojni nadimak: "U Iranu su me zvali 'Stanko piz.. materina'. Govorio bih im 'Radite, trenirajte 'piz.. vam materina'. To je bilo figurativno, nisu moje psovke usmjerene na vrijeđanje, one su stilske. Nisu znali što to znači, ali kako sam stalno ponavljao, onda su mislili da je to neki važan nogometni savjet."

Pred susret s Lokomotivom: "Lokomotivi spremam spiralnu impostaciju. To je situacija kad igrači na terenu ne stoje paralelno i široko nego jedan iza drugoga, i u obrani i u vezi i u napadu."

Ostale izjave Stanka Poklepovića pogledajte na portalu Goal.com.

>>Vučević trener Hajduka: I ja sam kriv, Špaco je bio moj izbor

Komentara 5

DU
Deleted user
13:09 14.04.2015.

Imam prijedlog za upravu Hajduka (ili onoga tko vodi taj klub, ako ga itko vodi). Do sada su trener bili golmani i bekovi (iz Splita), to je dalo katastrofalan rezultat, možda da se proba kombinacija golmana i beka zajedno (dakakoko obavezno oba iz Splita), recimo Katalinić, Vulić.

DU
Deleted user
17:09 14.04.2015.

Nedostajat će nam,ali ne sumnjamo da se Hajdučka komedija nastavlja.

Avatar dystopia
dystopia
11:44 14.04.2015.

Živio nam dragi Špaco !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije