Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderan lijevi bek
Povratak na članak

Špaco: Ne shvaćam zašto Strinić kod Čačića nije igrao. Vlašić: Trenirao je i s Blankom

Strinić po svojim kvalitetama zaslužuje biti standardni reprezentativac, ne znam zašto nije bio u kadru posljednjih godinu i pol - kaže Poklepović

Komentari 18

DU
Deleted user
13:25 12.11.2017.

Ma te fore zašto Strinić nije igrao.....kao bolji je od Pivarića ili Leovca. Vrlo slični igrači kvalitativno.Samo kopate i rujete ne bi li neko crnilo ispustili.Meni osobno Strinić drag igrač (nemam pojma zašto) ,ali da je bolji od Pivarića i nije ......li,la kak bi se reklo. Bitno da vi rujete. Špaco lovi rake. Zapitaj se zašto Modrić nije zaigrao za Hajduka.Vjerovatno smo proigrali iz razloga jer igra Strinić. Ma smiješni se,to se vidi po Hajduku.

VL
MA
Magnificus
18:10 12.11.2017.

poklepoviću poooojma nemaš!!! strinić je čak i protiv slabašne grčke par puta kiksao u obrani!! on ne da nije dobar bek, nego je pivarić duplo bolji od njega! jest, strinić je nešto bolji prema naprijed od pivarića, ali defanzivno, na beku, strinić je teška rupčaga!!!!

VL
DU
Deleted user
18:23 12.11.2017.

Ne serri stari pa nije tada igrao ni u klubu, sad se svi prave pametni.

VL
GV
golub Vaso
13:52 12.11.2017.

gdje igra strinic i koliko minuta dobiva, to se ne pitate

VL
Avatar Django
Django
15:05 12.11.2017.

Nije uopće bio grijeh to što je izgubio loptu protiv Portugala, to se može svakom dogoditi. Grijeh je bio što se nakon toga vratio tako brzo da je trčkarajući stigao čak do centra (malo karikiram ali nije stigao ni puno dalje) kad je pao gol. Dakle grijeh je da nakon izgubljene lopte nije čak ni pokušao blokirati "svog" igrača.

VL
ČI
čikaga
18:13 12.11.2017.

odčepi začepi.

VL
ST
stefj
14:41 12.11.2017.

Strinić je osrednji bek, ponekad kiksa kad je najbitnije, npr. protiv Portugala. Centaršut i dribling mu nisu jača strana... No s druge strane, niti nemamo nešto dobrih lijevih bekova, zadnji je bio Jarni. Strinić je iskusniji od Vrsaljka, to mu je osnovna prednost, inače je Vrsaljko bolji od njega na lijevoj strani, mada mu to nije prirodna pozicija... Uglavnom, Strinić je vjerojatno taj dok se ne nađe nešto bolje... Pivarić je tip igrača koji mora igrati jako puno u kontinuitetu da bi bio dobar, čak i tada zna biti rupa u obrani, no osim njega, pitanje da li imamo koga drugoga...

VL
KU
kupatilo
23:10 12.11.2017.

Jase pitam zasto su ga vratili a ne zasto nije igrao i razocaran sam daje opet tu.Opet cemo strahovati.Covjek je opasan po nas ito izuzetno opasan.

VL
SS
sokac sa drave
23:29 12.11.2017.

Evo danas je bio prava rupcaga na lijevoj strani .Njegov igrac ga je stalno probijao i samo Grcko neznanje nas je spasavalo.Na desnoj strani Vrsaljka nitko nije prosao.Lijevi bek je jos uvijek problem.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
01:27 13.11.2017.

U zadnje dvije sezone Strinić je odigrao u Napoliju 3 utakmice, a u Samdoriji do sada u ligi 5 utakmica...Na zadne dvije utakmice je bio rezerva.

VL
Avatar stef99
stef99
16:19 18.11.2017.

E Špahco stari thovaru, pa nije repka jajdukova prčija pa da svaki racku igra u njoj, i ovako je repka puna dotepenaca iz BiH i vas thovara, a rvata ni u tragovima, tu itamo zaigra Kramarići, ... kaj je prevećć ni s kruhom nije dobro, ....

VL
DH
dalibor.hren
16:03 12.11.2017.

Šjor Špaco, niti Čačić ne zna zbog čega nije igrao Strinić, ali zna ZBOG KOGA nije bio u kadru...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.