traži se izbornik

Poklepovićeva ideja: Dajte Hrvatsku Ćiri i meni i sigurno ćemo otići na EP u Francusku

30.09.2010., Poljud, Split - Utakmica 2. kola Europske lige, Hajduk - Anderlecht. Stanko Poklepovic.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL
17.09.2015.
u 16:18

Lako bismo stvorili pretpostavke koje bi dovele do postavki igre za odlazak na veliko natjecanje, što je najvažnije, kaže Špaco

Izbornička saga protegnut će se još koji dan. Romeo Jozak, kao izaslanik Davora Šukera, obišao je većinu kandidata, ostao mu je još Zoran Vulić, Splitov trener, koji je postao jedan od glavnih kandidata za mjesto izbornika. Nagađa se da će izbor pasti na njega ili Antu Čačića. Bit će zanimljivo pratiti "dvoboj" Lokomotive i Splita, Čačića protiv Vulića.

Jozak nije stigao u Split na najavljene razgovore s Vulićem, opravdao se lakšim zdravstvenim tegobama, a sada i nema potrebe za dolaskom. Jer, Vulić će za vikend biti u Zagrebu, eto prigode za razgovor s Jozakom. Kuloarske priče sežu tako daleko da je Vulić kandidat broj jedan, već se zna da će ga na klupi Splita naslijediti Goran Sablić. Proslavljeni Hajdukov trener Stanko Poklepović smatra da bi Vulić bio dobar izbor.

– Ima on tu kvalitetu da bude izbornik. Veliki igrač, dugogodišnji trener, Vulić ima ideju, podržavam njegov izbor – kaže Poklepović.

Ima šjor Špaco i "B" varijantu, predlaže sebe i Miroslava Blaževića za privremeni dvojac. Dva bivša izbornika, prema njegovu mišljenju, Hrvatsku bi vodila iduća dva mjeseca. Poklepoviću je 77 godina, Ćiro je tri godine stariji, bila bi to zanimljiva kombinacija.

– Da su pametni, za ova dva mjeseca, dok ne završe kvalifikacije, uzeli bi Ćiru Blaževića i mene. Ćiro bi se bavio psihologijom, a ja taktikom i, vjerujte mi, to bi bila kombinacija koja bi Hrvatsku sigurno odvela u Francusku. A nakon što ostvarimo plasman, neka u miru sjednu i pronađu izbornika. Ovako je sve na brzinu, nije to dobar put – rekao je Poklepović.

Kao i svi, i Poklepoviću je najvažnije Hrvatsku vidjeti na velikom natjecanju.

– Imaju nas dvojicu, ne vide nas, a koliko čitam, nitko nas i ne spominje – zaključio je Poklepović.

>> Najuspješniji sam, želim biti izbornik, ali ne prolazim'

>> Ni Tudor, ni Bjelica, a ni stranac - jedini konkurent Čačiću je Vulić!

Komentara 20

Avatar kvaternik
kvaternik
16:34 17.09.2015.

..kad starci prolupaju...igraj brškulu,možeš i s Ćirom...nisi ni za Najdug ,a htio bi repku pod sobom..

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:44 17.09.2015.

ne klepeci poklepovicu

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
17:40 17.09.2015.

Ma samo vratite Eduarda u napad i ne vadite ga nikad više iz prvih 11.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije