Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska

Stanko Barać sa 16 koševa najbolji u pobjedi Efesa

\'Greece\'s Ioanis Bourousis (L) vies with Croatia\'s Stanko Barac (R) during the EuroBasket 2011 first round group C qualifying basketball match between Greece and Croatia at the Arena in Alytus on S
AFP
23.10.2011.
u 20:54

Hrvatski reprezentativac Stanko Barać bio je najbolji u momčadi Efesa, koja je na svom parketu pobijedila Aliaga Petkim sa 80:65 u 2. kolu turskog prvenstva.

Komentara 1

JO
jolly
12:43 24.10.2011.

Barać, Banić i Andrić najbolji u svojim klubovima, au repki nemočni, na klupi ili nisu pozvani. Mislim da nam za reprezentaciju treba trener stranac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije