Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
João Cancelo

Stanišić ostaje bez šanse u Bayernu? Bavarci doveli beka 'teškog' 70 milijuna eura

Soccer Champions League/ FC Bayern Munich-Inter Milan 2-0.
Foto: Frank Hoermann/SVEN SIMON/DPA
1/3
31.01.2023.
u 12:47

Naime, Pep Guardiola Cancela je uglavnom koristio na lijevoj strani obrane i desnom veznom, što mu nisu prirodne pozicije. Nijemci su krcati bekovima...

João Cancelo (28) u zadnjem je danu zimskog prijelaznog roka postao novi igrač njemačkog Bayerna. Cijenjeni desni bek napustio je Manchester City i realizirao posudbu s opcijom otkupa za 70 milijuna eura na kraju sezone. Portugalcu je na Otoku teško padao manjak minutaže pa se odlučio za odlazak u novi klub.

Iako je u tekućoj sezoni skupio pet asistencija uz dva pogotka, u posljednjih pet susreta zaigrao je tek dvaput - od toga nijednom na svojoj prirodnoj desnoj strani u obrani. Naime, Pep Guardiola koristio ga je uglavnom na lijevom beku i desnom veznom, a prijelomna odluka bila je da umjesto Cancela protiv Tottenhama u prvenstvu zaigra mladi Rico Lewis.

Odluka Juliana Nagelsmanna o dovođenju novog beka mogla bi imati negativan utjecaj na jednog vatrenog. Josip Stanišić nadao se prilici nakon što se ozlijedio Noussair Mazraoui, ali teško da će je dobiti. Naime, navedenu poziciju u kadru pokriva i Benjamin Pavard, a mora se priznati, sve ih se cijeni više od Stanišića. 

Hoće li, dakle, Josip ostati? Odigrao je doduše, cijeli susret od prve minute prije tri dana protiv Eintracht Frankfurta, ali nova zbivanja u klubu bitno mijenjajju na stvari...

Komentara 1

DU
Deleted user
16:19 31.01.2023.

Cancelo je mega igrac. Bavarci naravno odmah ugrabili priliku. Ocito neka svada izmedu Guardiole i njega. Stanisicu bi bilo dobro da prijede u neki klub gdje ce igrati jer u Bayernu ce samo popuniti 2-3 kup utakmice cijele sezone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije