Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETO KOLO LIGE PRVAKA

Standard ima sve u svojim rukama, Eduardu klupa (video)

William Gallas
AFP
24.11.2009.
u 23:22

Iako su u dvoboju petog kola H skupine Lige prvaka izgubili na Emiratesu od Arsenala 2:0, nogometaši Standarda iz Liegea imaju priliku kao drugi u skupini proći u osminu finala.

U dvoboju posljednjega, šestog kola moraju na svom terenu pobijediti AZ Alkmaar, nizozemski sastav koji se u toj utakmici jedino bori za nastavak natjecanja u Europa ligi. Dogodi li se to, istisnut će s drugog mjesta grčki Olympiacos, koji im sada bježi tri boda (7:4). Razlog tome bolji je omjer u odnosu na Atenjane u dvama uzajamnim ogledima (2:0 za Belgijce u Liegeu, 2-1 za Grke u Ateni).

U Alkmaaru je nizozemski prvak odigrao 0:0 s Grcima upisavši i treći remi u skupini.

Sastav Arsenala slavio je bez doprinosa Eduarda da Silve, koji je cijeli tijek utakmice odgledao s klupe za rezervne igrače. Umjesto njega u napadu je priliku dobio 20-godišnji Meksikanac Carlos Vela.

Samir Nasri donio je nakon pogreške domaćeg braniča domaćima vodstvo u 35. minuti. Brazilac Denilson postavio je konačan rezultat u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena. Pucao je s preko 30 metara i gol definitivno ide na dušu gostujućem golmanu Bolatu.

Liga prvaka, skupina H, 5. kolo:

AZ - Olympiacos 0:0

Arsenal - Standard 2:0 (Nasri 35, Denilson 45+2)

Redoslijed: 1. Arsenal 13, 2. Olympiacos 7, 3. Standard Liege 4, 4. AZ Alkmaar 3.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije