Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Rotterdam

Stan Wawrinka izgubio od 259. tenisača svijeta

Stan Wawrinka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.02.2018.
u 00:21

Federer će u srijedu u 1. kolu igrati protiv belgijskog kvalifikanta Rubena Bemelmansa

Švicarski tenisač Stan Wawrinka doživio je senzacionalan poraz u 1. kolu ATP turnira serije 500 u Rotterdamu, gdje ga je svladao 259. tenisač svijeta, 21-godišnji Nizozemac Tallon Griekspoor, kojemu je to bio tek treći meč na ATP turnirima u karijeri i prva pobjeda.

Iznenađenje je tim veće, jer je Wawrinka poražen nakon što je osvojio prvi set. Međutim, nakon toga više nije imao nijednu priliku za 'break' pa je jedan oduzet servis u drugom te još dva u trećem setu bilo dovoljno 21-godišnjem Nizozemcu za najveću pobjedu u karijeri.

Stan Wawrinka
1/8

To je dobra vijest za Wawrinkinog sunarodnjaka Rogera Federera, koji je u Rotterdamu prihvatio pozivnicu, a plasman u polufinale donosi mu uspon do prvog mjesta na pojedinačnoj ATP ljestvici.

Federer će u srijedu u 1. kolu igrati protiv belgijskog kvalifikanta Rubena Bemelmansa, a ako ostvari očekivanu pobjedu, 36-godišnjeg Švicarca u 2. kolu čeka 34-godišnji Nijemac Philipp Kohlschreiber koji je pobijedio Rusa Karena Hačanova s 3-6, 7-6 (1), 7-6 (5), nadoknadivši 'break' zaostatka u drugom i trećem setu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije