Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PULA

Stadion rasprodan, ide se po prekid crnog niza

bilić
07.02.2011.
u 13:45

Hrvatski nogometni reprezentativci stigli su na mjesto nesreće. Iako je Rovinj jedan od najljepših istarskih gradića, kad god bi kockasti pohodili taj biser, rezultati su bili prosječni ili slabi

No, priliku za popravak tog dojma Hrvatska će imati u srijedu u 17.45 sati, na novom, vjerojatno i najljepšem malom hrvatskom stadionu Aldo Drosina u Puli.

Ulaznica više nema, a napadač Blackburna Nikola Kalinić napokon je dočekao da ne mora igrati za dvije reprezentacije (A i mlada).

- Mislim da su Česi izvrstan suparnik, nismo mogli dobit bolju i jaču provjeru. Imaju nekoliko igrača u Engleskoj, znaju igrati i siguran sam da ćemo morati odigrati najbolje što možemo da bismo razveselili sve Puljane i naše igrače - rekao je Kalinić.

Ivan Strinić ipak će kandidirati za mjesto na lijevom boku. Problemi s gležnjem i kukom su prošlosti. Proputovao je cijelu Europu u 10 dana (Split, Dnjepropetrovsk, Španjolska, Zagreb), o novom klubu ima samo lijepe riječi.

- Vidi se da je klub sređen i neće biti lako izboriti mjesto u momčadi. a svaki poziv u reprezentaciju za mene je najljepši trenutak u sezoni - rekao je Strinić.

Ključne riječi

Komentara 1

DR
dragogera
19:55 07.02.2011.

bilic je kralj naseg nogometa,jedng dana kad ode plakat ce se,samo mnogi to ne vide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije