Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPROMIŠLJENA ODLUKA

Srpskoj zvijezdi transfer u Manchester United propao zbog incidenta na terenu

FA Cup - Quarter-Final - Manchester United v Fulham
Carl Recine/REUTERS
26.03.2023.
u 14:41

Engleski stručnjaci traže veliku kaznu za 28-godišnjeg Mitrovića, a engleski nogometni savez najavio je kako bi mogao biti suspendiran na više od tri utakmice

Napadač nogometne reprezentacije Srbije i Fulhama Aleksandar Mitrović je žestoko prigovarao sucu Chrisu Kavanaghu u porazu Fulhama od Manchester Uniteda (1:3) u četvrtfinalu FA Cupa, nakon čega ga je nesmotreno i nepotrebno odgurnuo, pa zatim dobio crveni karton i izazvao burne reakcije, koje su potencijalno čak utjecale i na njegovu budućnost.

 

Mitrović je zabio vodeći gol Fulhama, ali je momčad trenera Erika Ten Haga okrenula i izborila polufinale. Bijesno je reagirao u 72. minuti nakon što je Kavanagh dosudio kazneni udarac jer je Willian igrao rukom, s čime se srpski napadač nije složio.

Engleski stručnjaci traže veliku kaznu za 28-godišnjeg Mitrovića, a engleski nogometni savez najavio je kako bi mogao biti suspendiran na više od tri utakmice.

Daily Star piše kako je Manchester United ozbiljno razmišljalo da ga dovede u ljetnom prijelaznom roku, ali je sada su u Unitedu odustali upravo zbog tog incidenta, istaknuvši na sastancima kako im ne treba takav karakter u svlačionici.

Manchester je odustao, ali i dalje ga prate Chelsea, Tottenham i Barcelona. Transfermarkt mu procjenjuje vrijednost na 28 milijuna eura nakon što je prošle sezone zabio više od 40 golova u Championshipu te ove više od deset u Premier ligi.


 
 

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
21:02 26.03.2023.

Ma čim je netko iz onog plemena iz trećeg stoljeća odmah ovima zvijezda. Pa onda sa takvima kontinuirano davljenje civilizacije uz plaće u hrvatskoj valuti, kaj ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije