Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nenad Periš poznati je sudac

Srpski vaterpolisti nude pomoć Matejevu ocu, Ikodinović poručio: 'Potresao me ovaj odvratni događaj'

Beograd: Otac nestalog Splićanina Mateja Periša, Nenad Periš, ispred kluba Gotik
Foto: Milan Maricic/ATAImages
1/6
03.01.2022.
u 09:27

Nenad Periš poznati je vaterpolski sudac, poznaju ga svi iz svijeta vaterpola

Matej Periš (27) iz Splita nestao je rano ujutro na Staru godinu u Beogradu, a posljednji put viđen je u klubu Gotik oko 2.30 sati, gdje je bio sa svojim prijateljima. Nakon toga izgubio mu se svaki trag. 

Njegovi prijatelji ispričali su da je njih sedmero prvo otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a potom u klub Gotik. Društvo je u jednom trenutku shvatilo da Mateja nema i od tada više nije viđen.

Matejev otac Nenad Periš odmah je stigao u Beograd pomoći u traženju sina. Nenad Periš poznati je vaterpolski sudac i poznaju ga svi iz svijeta vaterpola.

Nenadu Perišu pomoć su ponudili proslavljeni srpski vaterpolist Igor Milanović i Dejan Udovičić, nekadašnji izbornik Srbije, a sada pomoćnik tamošnjeg ministra sporta.

A o svemu se oglasio i bivši srpski vaterpolist Danilo Ikodinović.

"Ne poznajem nestalog momka iz Splita, oca mu znam kao vaterpolo suca. Baš me je potresao ovaj odvratni događaj. Bože dragi, samo da je živ i zdrav!" napisao je Ikodinović.

>> Pogledajte i video


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije