Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMO RIJEČI HVALE

Srpski trener nahvalio Mandžu pa otkrio nadimak koji bi mu dao

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.12.2018.
u 20:27

Mirković je otkrio kako Juventusu za Božić kao prioritet želi osvajanje Lige prvaka, a kao pojačanja Paula Pogbu i Nikolu Milenkovića.

Zoran Mirković danas je trener Partizana, a kao igrač dvije je sezone donio dres Juventusa, od 1998. do 2000. Za Ilbianconero.com analizirao je sadašnju momčad stare dame.

- Izgledaju jako dobro, protiv Rome su odigrali sjajnu utakmicu. Izbalansirani su u svakoj liniji, momčad je podjednako kvalitetna i u obrani i u napadu. Lijepo ih je gledati, bez obzira na to što neki govore da igra nije dobra - rekao je Mirković.

Srpski trener impresioniran je sjajnim Mandžukićem.

- On je neophodan ovom Juventusu, Allegri ne može bez njegovih kvaliteta. On je borac, igrač koji se mnogo žrtvuje za momčad i suigrače. Juventus zovu 'dama ubojica', pa zbog toga za Mandžukića možemo reći da je 'gospodin ubojica'. O njemu više govore činjenice nego riječi. Veoma ga je teško zaustaviti, puno se kreće. Branič često ne može prepoznati koje će oružje iskoristiti.

Mirković je otkrio kako Juventusu za Božić kao prioritet želi osvajanje Lige prvaka, a kao pojačanja Paula Pogbu i Nikolu Milenkovića.

- Milenković je stoper budućnosti. Doći će trenutak kada će obrana Juventusa morati proći kroz smjenu generacija, pa bih zbog toga u Torinu volio vidjeti igrača njegovih kvaliteta.

>> Pogledajte i kako navijači Union Berlina pjevaju na stadionu


 

Komentara 24

DU
Deleted user
20:42 25.12.2018.

Glavno da trener iz zemlje četnika! To nam je i te kako važna "poruka" za Božić.

PR
prajdali100
20:54 25.12.2018.

Pitanje za 1.000.000 kuna.Tko je Zoran Mirković !!? Osim nekomu u VL, komu je stalo do mišljenja tog anonimusa.

MN
Mamuti na plaži
23:19 25.12.2018.

Koga briga što kaže no name trener...kao Manđo danas ne bi trebao oka sklopiti od uzbuđe ja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije