Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELJKOVIĆ O VATRENOM

Srpski reprezentativac: Modrić je nevjerojatan, ali žao mi je jedne stvari

Luka Modrić Hrvatska Španjolska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.12.2018.
u 08:12

- Njegove sposobnosti s loptom su nevjerojatne. Nikada nisam trenirao s boljim igračem. Žao mi je samo što nismo odigrali ni jednu utakmicu zajedno - rekao je Veljković

Luka Modrić danas bi u Parizu trebao dobiti Zlatnu loptu, a o srbijanski reprezentativac Miloš Veljković prisjetio se vremena iz Tottenhama kada se družio kapetanom Hrvatske.

- Njegove sposobnosti s loptom su nevjerojatne. Nikada nisam trenirao s boljim igračem. Žao mi je samo što nismo odigrali ni jednu utakmicu zajedno - rekao je Veljković koji danas igra u Werderu.

Prisjetio se i Harryja Kanea koji je danas kapetan Engleske.

- Igrao sam često s Kaneom, posebno kad smo bili u drugoj momčadi. Već je tada pokazivao da će biti veliki igrač s posebnim instinktom za gol i odličnom tehnikom - rekao je Veljković i dodao:

- Sjećam se našeg razgovora kada je bio na posudbi u Norwichu. Tada je slomio stopalo i dugo nije igrao. Rekao mi je da će tijekom oporavka promijeniti način života. Bio mu je san postati profesionalni nogometaš i potpuno je promijenio prehranu i način treniranja. I to mu se isplatilo.

>> Pogledajte što je Modrić rekao Večernjaku prije deset godina

Komentara 21

DI
Direkt
09:26 03.12.2018.

Patimo dok Srbi ne pohvale. Sada možemo biti opušteni.

DU
Deleted user
09:03 03.12.2018.

Hrvatskoj nema veće prijetnje od kriptočetnika koji čekaju da ponovno bacaju balvane.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
08:20 03.12.2018.

Bravo Miloše, ostaće trajno zapisano da je najveći uspjeh Miloša Veljkovića - trening s Lukom Modrićem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije