Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE NA MEČ

Srpski mediji: Pobjeda Čilića nad Đokovićem u Hrvatskoj je dočekana kao nacionalni praznik

Čilić - Đoković
Foto: Reuters
1/6
04.11.2016.
u 22:32

"Hrvat je bio bolji rival, diktirao je tempo i zasluženo stigao do trijumfa", piše Radiotelevizija Srbije na svojoj internetskoj stranici.

Iza Marina Čilića dan je kojega će sjećati s posebnim užitkom. U četvrtfinalu Mastersa u Parizu svladao je Novaka Đokovića sa 6:4 i 7:6, prvi put u njihovih 15 mečeva.

Đoković bi vrlo lako mogao izgubiti i prvo mjesto na ATP ljestvici jer je Andy Murray u naletu, a za smjenu na tronu treba doći do finala turnira. Srpski mediji uglavnom pišu o Đokoviću, no posvetili su prostor i našem tenisaču.

"Hrvat je bio bolji rival, diktirao je tempo i zasluženo stigao do trijumfa", piše Radiotelevizija Srbije na svojoj internetskoj stranici.

I Kurir naglašava da je pobjeda našeg tenisača bez mrlje.

"Đoković je naletio na raspoloženog Marina Čilića koji je svladao Novaka prvi put u njihovom 15. međusobnom susretu. Čilić je zasluženo pobijedio".

Blic donosi reakcije hrvatskih medija na pobjedu Čilića te naglašava:

"Prva pobjeda Čilića dočekana je kao nacionalni praznik u Hrvatskoj."

>> Čilić će ostvariti najbolji plasman u karijeri i dokrajčiti vladavinu Novaka Đokovića

Komentara 14

AN
anajed
23:26 04.11.2016.

Pa Dzokovic nije srbin. Ima hrvatsko crnogorske gene.

AA
AAlien
23:06 04.11.2016.

Da. a gdje to točno u Hrvatskoj? Hrvati nešto u zadnje vrijeme nemaju baš razloga za slavlje, ali svakako im je drago zbog pobjede Hrvata neovisno tko bio na drugoj strani. Kakvi vas kompleksi peru...

JO
josip
23:37 04.11.2016.

dva hrvata a nijedan iz Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije