Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Srpski mediji bijesni: Ovo je bila brutalna krađa

Partizan - Manchester United
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
24.10.2019.
u 22:32

"Brutalna krađa u Humskoj! Uefa mafija! Partizan u jednom napadu oštećen za dva penala. Španjolski sudac radi za Engleze. Sramota!, oštro navodi Alo.

Manchester United večeras je u Beogradu nakon puno muke svladao Partizan s 1:0 u trećem kolu skupine L Europske lige. Gol odluke zabio je Martial u 43. minuti iz kaznenog udarca.

Srbi su nezadovoljni ishodom jer su imali tri puta više udaraca od crvenih vragova (15:5), obje su momčadi pogađale vratnice, a navijači Partizana smatraju da ih je sudac Xavier Estrada Fernandez oštetio za jedanaesterac. Sporna situacija dogodila se u drugom dijelu kada je lopta u kaznenom prostoru pogodila Williamsa u ruku, no Španjolac se nije oglasio.

Evo što tamošnji mediji pišu nakon poraza Partizana od Uniteda.

"Brutalna krađa u Humskoj! Uefa mafija! Partizan u jednom napadu oštećen za dva penala. Španjolski sudac radi za Engleze. Sramota!, oštro navodi Alo.

"Sudac oštetio Partizan protiv Manchester Uniteda. Hrabri crno-bijeli nezasluženo izgubili od Crvenih vragova u paklu Humske", piše Kurir.

"Igračima trenera Save Miloševića treba čestitati na svemu, na borbenosti, zalaganju, odnosu prema igri. Na kraju i na prikazanoj igri jer su, dojam je, nadigrali velikog protivnika i samo je nedostatak koncentracije napadača u završnici sačuvao mrežu Uniteda koji je posebno inferioran bio u drugom poluvremenu", navodi B92.

"Partizan imao triput više šuteva od giganta, oštećen za penal, a United slavio", navodi Blic.

Ključne riječi

Komentara 15

AS
aspiranto1950
23:02 24.10.2019.

Anglosaksonska posla.

BA
BakaMraz
00:41 26.10.2019.

Samo vi brisite, ali lisica moze biti bijesna dok to medij ne moze biti nikako!

ER
EroK
23:19 25.10.2019.

Grobari su dobro i prošli 0:1, a Delije 0:5!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije