Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK UDARAC

Srpski košarkaš teško ozlijeđen na SP-u: Nakon utakmice hitno odvezen na operaciju

Beograd: Prijateljska utakmica Srbija - Portoriko
Foto: Dusan Milenkovic
1/3
31.08.2023.
u 10:55

"Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić upućen je na hitni prijam bolnice u Manilli, gdje je prvo zadržan na ispitivanju, da bi tijekom noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije bio operiran", stoji u službenom priopćenju Košarkaškog saveza Srbije

Srpska košarkaška reprezentacija prošla je u drugu fazu Svjetskoga prvenstva osvojivši maksimalni broj bodova. Izborili su pobjede nad Kinom (105-63), Portorikom (94-77) i Južnim Sudanom (115-83).

Međutim, u posljednjoj su utakmici ostali bez Boriše Simanića. Simanić, koji igra za Zaragozu, završio je nastup na svjetskom natjecanju nakon što je dobio udarac laktom u području bubrega. Poslije utakmice hitno je morao na operaciju. Oglasio se i Košarkaški savez Srbije.

VEZANI ČLANCI:

"Nakon utakmice s Južnim Sudanom, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zbog ozljede završio natjecanje. U duelu ispod koša Srbije, pred kraj jučerašnje utakmice, Simanić je dobio jak udarac laktom u predjelu bubrega. Procjena suca, čak i nakon gledanja ponovljene snimke je da prilikom udarca nije bilo namjere, ali Simanić zbog bolova nije mogao nastaviti meč. Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić upućen je na hitni prijam bolnice u Manilli, gdje je prvo zadržan na ispitivanju, da bi tijekom noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije bio operiran. Boriša se osjeća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoj nastup na SP-u", stoji u službenom priopćenju.

VIDEO Štimac dao žestok intervju: 'Nisam došao lizati stražnjice. Moram reći istinu. Suočite se s njom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije