Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon debakla

Srpski izbornik dao ostavku, presudili porazi od Hrvatske i Crne Gore

Srbija rukomet
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
18.02.2020.
u 15:40

Spomenuti poraz od Crne Gore, iz koje je trener rodom, toliko je pogodio Peruničića da je jedva došao na konferenciju za medije poslije toga

Nenad Peruničić više nije izbornik rukometaša Srbije. Nakon debakla na Europskom prvenstvu, na kojem je Srbija u Grazu izgubila sve tri utakmice, a posljednju u prvom krugu protiv Hrvatske, Peruničić je prvo uzeo predah, da bi onda na današnjoj konferenciji za medije u Beogradu objavio:

- Rekao sam da ću ili mijenjati stvari ili me neće biti tu. Jako nas je zabolio poraz od Crne Gore poslije kojeg smo izgubili šanse za drugi krug. Potpredsjednik Dragan Škrbio bio je uz mene da smiri situaciju. Dugo sam razmišljao i prošloga tjedan podnio sam ostavku.

Srbija rukomet
1/12

Spomenuti poraz od Crne Gore, iz koje je trener rodom, toliko je pogodio Peruničića da je jedva došao na konferenciju za medije poslije toga.

Njegovu ostavku još treba usvojiti Rukometni savez Srbije.

Ključne riječi

Komentara 2

PL
Playmaker
04:38 19.02.2020.

Istok nezanima nitkoga u Hrvatskoj !!!!

Bob Štob
07:20 19.02.2020.

A o utakmicama Mongolijske 2. regionalne badminton lige ni riječi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije