Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI U KAMPU

Srpski igrači uvjereni da će na Maksimiru slaviti 1:0

Siniša Mihajlović
nph / EXPA / PIXSELL
18.03.2013.
u 21:45

– Mogla bi to biti moja utakmica života! Mogao bih se u Maksimiru dokazati – kaže Filip Đuričić.

Siniša Mihajlović je orlovima preporučio da izbjegavaju novine i internet kako ne bi upali u euforiju. Međutim, moderna su vremena, mobitel je danas prozor u svijet...

Što se pogleda tiče, srpski reprezentativci gledaju na – njivu. Bili smo u jednoj od soba i nismo pali na leđa. Novo, uredno, ali i – skromno. Međutim, oprema u kampu je na nivou hotela sa pet zvjezdica, u wellnesu su tuševi na kojima igrači mogu birati tri opcije. “Proljetni pljusak”, “topla kiša” ili “hladna magla”. Teretana koju imaju je najbolja u Srbiji... Uz novine i internet u “Mihajlovićevu kodeksu” morali su potpisati da se odriču sokova i čokoladica.

– Nadam se da će se već u Zagrebu vidjeti kako će voda “Aqua Viva”, koja nam je novi sponzor, djelovati na naše igrače – kaže predsjednik srpskog saveza Tomislav Karadžić.

Euforije u kampu u Staroj Pazovi nema, s kojim god igračem razgovarali, svi su spuštali loptu na zemlju. Slažu se da se po kvaliteti ne mogu mjeriti s vatrenima, ali...

– Mogla bi to biti moja utakmica života! Mogao bih se u Maksimiru dokazati... A dobro mi je krenulo, zabio sam dva gola prošli vikend – kaže Filip Đuričić.

Tražili smo najkontroverznijeg igrača – Vladimira Stojkovića (29), Partizanova vratara koji je branio i za Zvezdu. A takve “lutalice” Srbi – ne vole. Štoviše, delije su ga željeli živoga zapaliti...

 – Provocirat će me i u Maksimiru, u to uopće ne sumnjam, ali se toga nimalo ni ne bojim – kaže prvi vratar orlova i dodaje:

 – Da znate, ne mogu spavati od uzbuđenja i straha... Šalim se, spavam kao beba.

Anketirali smo igrače i većina smatra da će Srbija u Maksimiru pobijediti s 1:0. Samo je jedan naveo pobjedu Srbije s 2:1. O porazu nitko i ne razmišlja. Barem ne javno.

Novinari: Ivanović i Mihajlović su se sukobili

Reprezentacija Srbije u četvrtak rano ujutro napustit će kamp i iz Surčina otputovati u Zagreb. Izbornik Siniša Mihajlović poznat je po tome da predsjedniku saveza Tomislavu Karadžiću zna duboko zavući ruku u džep. Spava se u najboljim hotelima, igračima ne smije ništa nedostajati. U Zagreb će i srbijanski novinari.

– Vjerujemo da će osiguranje biti kako treba – rekao nam je novinar srpskog lista “Alo”. Novinari Tanjuga i “Monda” otkrili su nam još nešto.

– U svlačionici je napeto, nakon Makedonije bilo je problema. Navodno su se kapetan Branislav Ivanović, inače poznat kao staložen, i izbornik Mihajlović i fizički sukobili. Samo se čeka da nešto pukne, a moglo bi se to dogoditi upravo u Zagrebu. Vidjet ćemo.

>> Štimac na prvom treningu: Bravo, to je to!

>> Srpskim navijačima za dolazak na Maksimir i do 30 dana zatvora

>> Mamić: Ispričavam se svim Srbima, cijenim vaš narod!

Komentara 9

Avatar EU Srbin
EU Srbin
22:32 18.03.2013.

ja mislim da ni brazil nije tako pun sebe kao cro ekipa. moze se desiti bolno spustanje na zemlju

OB
-obrisani-
22:38 18.03.2013.

Bit ce sto bude,tko bude imao bolji dan taj ce slavit... Samo nek bude fer i bez provokacija sa tribina,dosta nam je politickih *racki ovih dana... Ipak je to u petak samo nogomet..

CI
cinbenik
22:15 18.03.2013.

Ipak je sport ,sretno svima....nadam se da ce Hrvatska pobijediti,a ako ne nije kraj svijeta............Treba igrati fer i zazeliti srecu...............ipak je to samo igra..............a ne rat.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije