Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Carlsbad, koji Carlsbad?

Srpska tenisačica Jovanovski otputovala na turnir u pogrešan grad!

bojana jovanovski
PA/Pixsell
03.08.2011.
u 08:52

Srpska tenisačica Bojana Jovanovski doživjela je pravu avanturu dok nije pronašla kalifornijski Carlsbad u kojem se igra WTA turnir ovoga tjedna

Naime, Jovanovski je poletjela iz Marylanda gdje je igrala prošli tjedan prema Carlsbadu, no problem je što je otišla u pogrešan Carlsbad!

Umjesto u ovaj kalifornijski, završila je u 1500 kilometara udaljenom Carlsbadu u Novom Meksiku. Tamo je morala provesti noć, a zatim je na pravo odredište stigla samo pola sata prije meča prvoga kola s Talijankom Robertom Vinci. Organizatori su joj izašli u susret i pomakli dvoboj za nekoliko sati, ali nije ni čudo što je Srpkinja izgubila sa 6:3, 4:6, 1:6 nakon ovakvih putešestvija po SAD-u.

Zanimljivo je i kako je Jovanovski shvatila da je u krivom gradu.

– Uzela sam telefon i zvala organizatore turnira. Rekla sam im da sam stigla i da čekam prijevoz. Iznenadila sam se kad su mi rekli da su oni u zgradi zračne luke i da me traže – prepričava Bojana.

Jedan od ljudi iz "potjere" za Jovanovskom shvatio je što se otprilike dogodilo pa ju je upitao:

– Jeste li vi u Carlsbadu u Kaliforniji ili u Carlsbadu u Novom Meksiku?

Srpskoj tenisačici odmah je postalo jasno da je "promašila skretanje"...

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
10:13 03.08.2011.

\"– Jeste li vi u Carlsbadu u Kaliforniji ili u Carlsbadu u Novom Meksiku?\" ahahahahaha, u karlovy varyima je.

MI
miran
18:55 03.08.2011.

\"sve je rečeno u samom početku naslova: \"Srpska tenisačica Jovanovski...\" .... ona bar ima razloga da putuje ... makar i zalutala, sto se bas i ne moze reci za hrvatske teniserke :-)

SE
serđo
09:50 03.08.2011.

pa to je jasno, jer izgledom podsjeća na srbijance?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije