Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLINCI UČE SRNINE POTEZE

Srnina škola nogometa u Šahtaru

Darijo Srna
AFP
08.05.2010.
u 10:26

Video-isječak iz Šahtarove škole nogometa na službene je web-stranice stavio ukrajinski prvak. Predstavljeni potezi sadržavaju dio repertoara nogometnih varki njihova i kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne.

Nogometaši Šahtara pobijedili su u Donjecku u srijedu u derbiju 29. kola ukrajinskog prvenstva kijevski Dinamo 1-0 i time kolo prije kraja osigurali naslov ukrajinskog prvaka. Klubu Rinata Ahmetova to je peta titula nacionalnog prvaka i prva nakon 2008. godine.

U namjeri podizanja podmlatka koji bi za koju godinu trebao predstavljati Šahtar na jednak način, klub je na internetske stranice stavio video-isječak naslovljen "Srnine vještine" s poučcima driblanja suparničkih igrača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije