Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europska liga

Srna: Vještiji smo od Fulhama

Darijo Srna
Reuters
17.02.2010.
u 16:38

Nogometaši ukrajinskoga Šahtara u četvrtak u Londonu nastavljaju europsku sezonu. Na gostovanje kod Fulhama sastav iz Donjecka povest će Darijo Srna.

Ukrajinci su posljednju službenu utakmicu odigrali 16. prosinca kada su poraženi 1:0 od Partizana u Beogradu. Fulham je od tada nanizao trinaest službenih dvoboja kroz Premier ligu i FA Cup. Svjestan je razlike u spremnosti i hrvatski nogometaš koji je susret šesnaestine finala Europa lige najavio za web-stranicu Europske nogometne federacije (UEFA).

- Tek ulazimo u sezonu, pa nismo u potpunosti spremni. U siječnju i veljači smo odigrali nekoliko prijateljskih utakmica, no one nisu na istoj razini zahtjevnosti kao ove u Europa ligi. S druge strane, Fulham igra u dobroj formi, natječu se dva puta tjedno što im, rekao bih, daje malu prednost. U njihovim redovima ima mnogo iskusnih, snažnih i fizički spremnih igrača - najavio je Srna, kapetan momčadi koja je prošle godine podigla trofej najbolje momčadi Kupa UEFA-e.

- Uopće nema sumnje da će utakmica biti teška, međutim, siguran sam da ćemo položiti taj test. Fulham u Londonu igra dobro, nije da se samo brane. Trebat će im pogodak, stoga očekujem otvorenu utakmicu - dodao je hrvatski reprezentativac, te se u zaključku okrenuo snazi ukrajinskoga kluba:

- Vještiji smo, bolji s loptom u nogama. Uspijemo li te kvalitete ujediniti s disciplinom, sve će biti u redu. Dokazali smo se prošle godine osvajanjem Kupa UEFA-e. Nismo osvojili to natjecanje bez razloga, a i sada smo, u to nema nikakve sumnje, maksimalno motivirani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije