Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM Harry Redknapp želi Darija Srnu u svojoj momčadi

Srna uz Luku i Čarlija u Tottenhamu?

11.12.2008.
u 14:38

Darijo Srna u Tottenhamu, špekulacija je otočkih medija uoči zimskoga transfernog roka. Hrvatski krilni igrač mogao bi pojačati Tottenham, no i Liverpool je zainteresiaran, navode Englezi.

Nije tajna da je Harry Rednkapp "zaljubljen" u Darija Srnu, pratio ga je čak i prije nego što je otišao u Donjeck, no bio je u klubovima koji nisu mogli zadovoljiti njegove apetite.

Podsjetimo, trenirao je Roberta Prosinečkog, Slavena Bilića, Igora Štimca, u novija vremena Niku Kranjčara, Luku Modrića i Vedrana Ćorluku.

Nije tajna da iskusni stručnjak na White Hart Laneu želi imati "hrvatsku desnu stranu" i brzonogoga plavokosog Luku Modrića.

Srnin menadžer: Bez žurbe


- U posljednjih šest mjeseci ima više zainteresiranih velikih klubova nego inače, to je sve prejudiciranje, kazao je Srnin menadžer Damir Štimac.(O. M.)
Srna ima važeći ugovor, u Donjecku se osjeća sjajno, Ahmetov ga obožava, a Šahtar je za njega Europa. Iz kluba bi mogao otići samo ako neki veliki klub iz Liga petice pošalje "nemoralnu" ponudu. Nakon što su srušili Barcelonu na Camp Nou, kapetan će dobiti još ponuda...
Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije