Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Srna: U Beogradu će drhtati i Arsenal, rušimo Partizan

Darijo Srna
Reuters
15.09.2010.
u 14:46

Eduardo će biti uzdanica Šahtara, no naš igrač s posebnim nestrpljenjem čeka dvoboj s Wengerom.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Šahtara Darijo Srna raspričao se za srbijanske medije uoči dolaska beogradskog Partizana u Donjeck.

– Upozorio sam trenera Lucescua da je Partizan jači i kvalitetniji nego lani kada smo igrali u skupini Europske lige. Izborio je Ligu prvaka, došao mu je Krstajić.

Bez Robbena i Riberyja

Srna je otkrio da će svim suparnicima u skupini biti vrlo nezgodno igrati u Beogradu.

– Ondje će drhtati i veliki Arsenal. Hajduk, Dinamo, C. zvezda..., sve je to isto. Slično navijanje, ambijent. Toliko sam se puta u to uvjerio.

Šahtar je ostao bez ideologa igre Fernandinha koji je slomio nogu. Još se ne zna hoće li Mircea Lucescu na travnjak protiv Partizana poslati Eduarda da Silvu. Dudu je spreman, željan je igre i sigurno će, dobije li priliku, biti opasnost za obranu crno-bijelih. Naime, u istoj skupini je i njegov dojučerašnji klub Arsenal i Arsene Wenger, koji mu je, nažalost, prestao vjerovati.

Večeras će u akciji biti i Ivica Olić koji je jučer navršio 31 godinu. Iako Igor Štimac ne vjeruje u Bayernovu reprizu finala i ove sezone, Bayern je još uvijek velik i jak. A Olić je u trenucima kad u sastavu nema Franka Riberyja i Robbena jedan od ključnih igrača bavarske momčadi.

– Olić je sada jedna od najjačih snaga te momčadi. Veselim se zapravo svakom Olićevu nastupu jer njegova energija i strast su nevjerojatni – objašnjava Štimac.

Večeras će u natjecanje i madridski Real. Jose Mourinho je i dalje prva priča svjetskog nogometa. Remi i pobjeda na početku Primere, no publika je nezadovoljna igrom, a novinari jedva čekaju Joseov pogrešan korak. Portugalac apelira na medije da se malo strpe.

Milan se još traži

Još jedan velikan se protekli vikend osramotio. Riječ je o šesterostrukom europskom prvaku Milanu. Naime, Berlusconi je uložio ovog ljeta, došao je Zlatan Ibrahimović, ima nekoliko velikih imena, ali pitanje je kakav će biti rezultat.

Sezona je počela, svi čekaju odgovor, može li Mourinho biti prvi trener u povijesti koji je s tri različita kluba osvojio Ligu prvaka.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:22 15.09.2010.

Jedva čekaš Beograd da možeš na cajke... jel tako Dario ? Jedini je bed kaj tu nisi kapetan da i ekipu povedeš

VA
Vatrenko
14:54 15.09.2010.

Srbi su sami sebi uvijek najveci protivnik bili. Sijecam se nekoliko utakmica gdje su nadigrali protivnika i na kraju opet popusili radi nekih banalnih gresaka. To im vrijedi i za nacionalnu vrstu... a u biti kao i mi (dinamo, hajduk, repka)! uvijek ista prica...

OB
-obrisani-
17:15 15.09.2010.

arsenal će drhtat? od koga od jadnog partizana hendikep na arsenal koliki je koeficijent?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije