Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisan ugovor na četiri godine

Srna u bentleyu dočekao Dudua

Eduardo Srna
TERRIKON.DN.UA
21.07.2010.
u 18:33

Eduardo da Silva stigao je u srijedu u Donjeck na potpisivanje ugovora i predstavljanje u novom klubu Šahtaru.

Dočekala ga je legenda kluba, kapetan naše reprezentacije Darijo Srna o kojem su se jučer raspisali ukrajinski portali. Chempion.com.ua prenosi da su za Šahtarovu zvijezdu, uz već prije spominjani Chelsea, zainteresirani Bayern i veliki Real.

I Srna i Ahmetov su već nekoliko puta ponovili da od rastanka neće biti ništa, no pritisak europskih velikana je velik, ali mediji ističu da je obrat moguć.

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:22 21.07.2010.

PEUJ.... Sto si opet pobjegao iz ludare.....!!

OB
-obrisani-
20:26 21.07.2010.

bravo dudu i srna sretno

OB
-obrisani-
21:41 21.07.2010.

Srna u bentleyu dočekao Dudua ali sasvim jasno to nije bilo u gradovima JAR-a Pretoriji, Cape Townu ili Johannesburgu nego u Donjecku jer tamo se skuplja ona crem de la crem vanka World Cup elite igrača..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije