Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dudu na klupi

Srna strijelac u preokretu Šahtara, Ćorluka isključen u moskovskom derbiju

Darijo Srna
Foto: Reuters/PIXSELL
26.09.2015.
u 15:45

Izbornik Ante Čačić, koji je u Kijev prema planu trebao stići jutros, imao je što vidjeti na stadionu Bannikov.

Šahtar je nakon preokreta slavio kao gost kod Olimpika (3:2) u utakmici 9. kola ukrajinskog prvenstva igranoj u Kijevu.

Darijo Srna igrao je svih 90 minuta za pobjedničku momčad, a u 79. minuti zabio je s bijele točke za 2:2. Eduardo nije ulazio u igru.

Izbornik Ante Čačić, koji je u Kijev prema planu trebao stići jutros, imao je što vidjeti na stadionu Bannikov.

Domaćin je vodio u dva navrata no rudari su pogotkom Teixeire u sudačkoj nadoknadi stigli do slavlja protiv gradskog rivala te su se poravnali s kijevskim Dinamom na vrhu ljestvice (22 boda). No, Šahtar ima utakmicu više.

Dodajmo i kako su obje momčadi utakmicu završile s igračem manje. Šahtar je od 17. minute bio s desetoricom na terenu, a snage su izjednačene nakon drugog žutog Conde u 79. minuti.

 

A isključenje Vedrana Ćorluke obilježilo je moskovski derbi CSKA-a i Lokomotiva u 10. kolu ruskog prvenstva. Susret je završio neodlučeno (1:1), a oba pogotka pala su s bijele točke.

Lokomotiv je posljednjih deset minuta igrao s igračem manje zbog drugog žutog kartona hrvatskog braniča. Prvi je dobio u 65. minuti.

Vodeći CSKA ima 26 bodova, a Lokomotiv je drugi sa 21 bodom.

>>Izbornik Čačić ipak ide u Kijev, Madrid i Barcelonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije