Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJENIK

Srna: Spreman sam za utakmice

Darijo Srna
AFP
24.04.2010.
u 14:03

Lakši potres mozga zadobio je Darijo Srna u 39. minuti gostujućeg dvoboja njegova Šahtara kod Karpatija iz Ljviva u srazu 25. kola ukrajinskoga nogometnog prvenstva.

Dogodilo se to 15. travnja, a Šahtar je u toj utakmici slavio 2-0. Sljedeći susret, onaj protiv Zakarpatije također su riješili u svoju korist (1-0), te su sa sakupljenih 65 bodova Šahtarovi nogometaši i dalje izjednačeni na vrhu ljestvice s kijevskim Dinamom.

Klubu iz Donjecka u nedjelju slijedi novi ispit, domaći ogled protiv Černomoreca koji je na rasporedu u nedjelju. Kapetan Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije trebao bi u njemu nastupiti o čemu je u petak pričao za službene web-stranice kluba.

- Već danima treniram i spreman sam za igru. Zadovoljan sam zdravljem i fizičkim stanjem, a hoću li igrati odlučit će trener Mircea Lucescu - veli Srna.

* Jeste li analizirali igru sljedećeg suparnika? Na vašoj desnoj strani jaki su igrači poput Levige i Rebenoka.

- To ćemo tek učiniti, ali znamo kako igraju. Mnogo će toga ovisiti o nama i tome kako ćemo se mi postaviti.

* Prvi ovosezonski sraz protiv njih ste propustili...

- Jesam, zbog žutih kartona. Gledao sam tu utakmicu, bila je teška, a mi smo u njoj slavili 1-0. Očekujem da će se stadion za ovu utakmicu napuniti, te da će navijači biti naš dvanaesti igrač. Bit ćemo tako i u potpunosti motivirani.

* Posljednje dvije utakmice protiv njih završile su našim 1-0 pobjedama...

- Pobjeda je primarna stvar i sada, a premda bismo voljeli slaviti s 4-0 ili 5-0, i minimalna 1-0 pobjeda bila bi za nas dobra.

* Razmišljate li već o derbiju s Dinamom (5. svibanj) ili tek o ovom i susretu protiv Zaporožja koji slijedi?

- Cijeli Donjeck priprema se za derbi protiv Dinama. Kad idem u trgovinu ili na ručak navijači me pitaju hoćemo li pobijediti u toj utakmici. No, nama slijede dvije utakmice prije ogleda s njima i trebamo biti na njih koncentrirani, pobijediti u njima i tek se potom okrenuti Dinamu - zaključio je Srna razgovor sa press-službom kluba. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije