Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Srna sjajnim golom srušio Partizan, Dudu na klupi

'Shakhtar Donetsk\'s Darijo Srna (L) challenges Tottenham Hotspur\'s Giovani Dos Santos during their UEFA Cup soccer match in Donetsk February 19, 2009.   REUTERS/Gleb Garanich (UKRAINE)'
'GLEB GARANICH'
15.09.2010.
u 22:47

Darijo Srna postigao je jedini pogodak na utakmici u Donjecku, gdje je gostovao Partizan.

Donjeck je sinoć slavio Darija Srnu, svog i kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Naime, u 71. minutu sraza namjestio je loptu na 20 metara od vratiju. Na svoj način je sjajno izveo slobodan udarac, lopta je preletjela živi zid Partizanovih nogometaša, vratar Srbijanske reprezentacije Stojaković se ispružio, no lopta je od travnjaka odskočila u mrežu.

Srna je trčao prema navijačima, poljubio kapetansku traku te Šahtaru donio uvodnu pobjedu u prvom kolu Lige prvaka. Srna je najavio težak posao protiv neugodne beogradske momčadi, a upravo je on bio pokretač mnogih akcija, nema dvojbe da je naš nogometaš igrač utakmice.

Drugi naš stanovnik Donjecka Eduardo da Silva pobjedu svoje momčadi ogledao je s klupe za pričuve. Tako se, nažalost, i dalje produljuje kriza, svi smo sve više nestrpljivi u iščekivanju Eduardovog potpunog povratka vrhunskom nogometu.

A jedan od prošlosezonskih junaka Bayernovog pohoda sve do finala Lige prvaka Ivica Olić na otvorenju nove sezone nije bio u pucačkoj formi. Još jednom je dao sve od sebe, bio srčan, no nije to bila njegova nogometna večer.

Iz igre je izašao u 67. minuti, a Bayern je do 2:0 pobjede protiv Rome stigao pogocima ponajboljih njemačkih reprezentativaca sa svjetskog nogometnog prvenstva u JAR-u Klosea i Müllera, kojeg je osam minuta prije kraja zamijenio naš Pranjić. Ozobić i Bjelanović nisu sudjelovali u pobjedama svojih Spartaka i Cluja.

Jose Mourinho, koji je u svibnju Ligu prvaka lani zaključio osvajanjem kao trener Intera, sinoć je na klupi madridskog Reala stigao do novog uspjeha u ‘ligi zvijezdica’. A Wengerov Arsenal je napokon ‘procurio’, bila je to velika noć na Emirfates stadion. I briljanta pobjeda nad portugalskom Bragom 6:0.

Zlatan opet zaludio Milano

Nakon što je u subotu navečer zapucao kazneni udarac, a Milan izgubio u Ceseni, Zlatan Ibrahimović rekao je:

– Imamo sjajne individualce, ali za pobjede ćemo morati disati kao jedan.

Sinoć na otvaranju Lige prvaka Ibrahimović je postigao oba pogotka u roku od 3 minute (66. i 69.) u 2:0 pobjedi Milana protiv nizozemskog Ajaxa. Trener Milana Massimilano Allegri, koji je nakon subotnjeg poraza trpio žestoke kritike, nakon dvoboja je rekao:

– Odigrali smo dobro drugo poluvrijeme, a svi zajedno moramo čestitati sjajnom Zlatanu Ibrahimoviću.

Ibro je tako opet zaludio Milano, ovaj put su bijesni Interovi navijači koje je nekoć razveseljavao.

Rezultati Lige prvaka:

E: Bayern-Roma 2:0 (igrali Olić i Pranjić), Cluj-Basel 2:1,

F: Marseille-Spartak 0:1, Žilina - Chelsea 1:4.

G: Real Madrid-Ajax 2:0, Milan-Auxerre 2:0,

H: Arsenal-Braga 6:0, Sahtar-Partizan 1:0 (Srna 71, Dudu nije igrao).

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
23:03 15.09.2010.

Bravo Srna! Ti si zaboravio na eurogol u Letoniji? Srna je najbolji strijelac u našoj reprezentaciji od aktualnih reprezentativaca,a igra beka!

JO
jozinho
00:06 16.09.2010.

hahahhaa kako mi je drago XDDDDD bye bye partizan hahahahahhaa

ZK
zex-kex
16:17 16.09.2010.

ko ce kome ako ne svoj svome!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije