Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''NULA'' PROTIV DNIPRA

Srna: Sami smo krivi za izgubljene bodove

Darijo Srna
AFP
10.04.2010.
u 22:28

Nogometaši Šahtara odigrali su samo 0:0 protiv Dnjipra u 24. kolu ukrajinske Premier lige. Ispustili su time prve bodove ove sezone na svojoj Donbas Areni i vratili kijevski Dinamo na čelo ljestvice.

Kapetan Šahtara i hrvatske reprezentacije Darijo Srna bio je očekivano ljut nakon ispuštenih bodova.

- Sve je ovisilo o nama. Nije Dnjipro osvojio bod, nego smo mi izgubili dva. Bila je to naša najgora utakmica na Donbas Areni. Ako želimo biti prvaci, moramo igrati drugačije. Sljedeća će utakmica kod Karpatija biti vrlo teška, zato moramo dati najbolje od sebe - kazao je Srna.

I u prvom je dijelu prvenstva Dnjipro izborio remi protiv Šahtara, tada je u Dnjipropetrovsku bilo 2:2.

- Uvijek su protiv nas posebno motivirani. No, još jednom želim naglasiti da je sve ovisilo o nama. Nismo postigli gol i nismo uzeli tri boda. Samo sebi možemo zahvaliti na tome - zaključio je kritični Srna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije