Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šahtar blizu prolaska u četvrtfinale Lige prvaka

Srna: Rekao sam Tottiju u nastavku da pripazi na ponašanje

\'27. 08. 2008., Zagreb - U trecem pretkolu Lige prvaka igra nk Dinamo protiv nk Sahtar iz Donjecka, Ukrajina. Dinamo treba stici Sahtarovu prednost iz prve utakmice od 2:0, da bi se plasirali u Ligu
Marko Lukunic/VLM/PIXSELL
17.02.2011.
u 10:31

Hrvatski kapetan i vođa momčadi Šahtara Darijo Srna tijekom drugog poluvremena prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Rome malo se zakačio s Francescom Tottijem. - Rekao sam mu da malo pripazi na ponašanje jer je veliki igrač.

Šahtar je u Rimu slavio 3:2 i napravio veliki korak prema četvrtfinalu. Kapetan momčadi iz Donjecka ističe da nema mjesta euforiji i da je to daleko od gotovog.

- To nam je bila prva službena utakmica nakon duge pauze. Dobro smo prostudirali njihovu igru i zasluženo pobijedili. Ali, ne treba se zavaravati. Još ništa nije gotovo, postoji i uzvratna utakmica - kazao je Srna te otkrio put do uspjeha:

- Tijekom odmora složili smo se da ne napadamo toliko kao u prvom poluvremenu. Kada smo već vodili 3:1, najveću pažnju posvetili smo obrani. Sada smo spremni oko osamdeset posto, a uskoro ćemo biti u pravoj natjecateljskoj formi. Ipak, u uzvratu neće biti lako. Roma je vrlo jaka momčad i trebali bismo biti oprezni - zaključio je Šahtarov kapetan Darijo Srna.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
11:23 17.02.2011.

hehehheehee dok drugi rade ovi \"studenti\" u vecernjem studiraju hehehehehehehehe

OB
-obrisani-
11:18 17.02.2011.

u nogometu se nema sta \"studirat\", i arsenal je \"studirao\" i pobjedio bez obzira kaj je barcelona bila jedamput bolja i imali su 69% posjed lopte prema 31% arsenalovih-heheheheehe isplatis e \"studirati\" pogotovo na zapadu jer imas startnu placu od 5800$ hehehehehe

Avatar Idler 3
Idler 3
11:07 17.02.2011.

Totti je BIO veliki igrač, pred desetak godina jedan od nekolicine najvećih! Sad se malo \"šlepa\" na staroj slavi jer ipak velike utakmice više nemre igrat, rekli bi - biološki sat čini svoje. PS: nego kakva mi se ono čirilica pojavljuje kad prelazim prek zadnjeg odlomka !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije