Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši kapetan

Srna pred Španjolcima branio Rakitića i nahvalio Modrića i Kovačića: 'Mateo je učinio nešto fascinantno'

09.06.2016., Deauville - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je trening na trening igralistu Parc de Loisirs u Deauvilleu. Luka Modric, Darijo Srna.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
07.02.2017.
u 11:41

Modrić je najbolji veznjak na svijetu, a za Rakitića ne brinem, vratit će se na sam vrh...

Darijo Srna u razgovoru sa španjolskim novinarima još je jednom naglasio koliko je privržen Šahtaru, ali o neuspjelom prelasku u Barcelonu nije želio govoriti.

– Šahtar je moj klub, moja ljubav i život – poručio je bivši kapetan hrvatske reprezentacije u kojoj je nastupao s Lukom Modrićem, Ivanom Rakitićem i Mateom Kovačićem. O njima je isto prozborio nekoliko rečenica...

– Luka Modrić najbolji je veznjak na svijetu. Znači ne jedan od najboljih, nego najbolji. Dosegao je najvišu razinu igre u svojoj karijeri. I Real igra sjajno, a bez Luke imao bi velike poteškoće – tvrdi Srna i dodaje kako je siguran da Mateo Kovačić može dostojno naslijediti Modrića.

– Mateo je silno nadaren i obožavam ga. Mnogo je napredovao, ali još nije pokazao sve što može. Ali vjerujem kako uskoro hoće, a za to mu je potrebno vrijeme. On je brži s loptom u nogama, nego bez nje. I učinio je nešto što nije nimalo lako – u tri godine je iz Dinama preko Intera stigao do velikog Reala.

Srna također nije propustio priliku da opravda Ivana Rakitića koji je upao u malu krizu.

– Toliko puta se dokazao u Barceloni, sjetite se njegova pogotka Juventusu u finalu Lige prvaka. Ne brinem za njega, naporno trenira i vratit će se na sam vrh – zaključio je branič Šahtara.

Komentara 2

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
11:50 07.02.2017.

Lojalitet...

UI
u-inat
12:59 07.02.2017.

Sve same ekstra zvijezde i igrači, a sa reprezentacijom maksimalni doseg prvo eliminacijsko kolo...i putuj kući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije