Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKRAJINSKA LIGA

Srna pobijedio Bartulovića

Darijo Srna
Reuters
06.12.2009.
u 16:54

U dvoboju 16. kola ukrajinskoga nogometnog prvenstva nogometaši Šahtara došli su do desete pobjede u 15. nastupu. Slavili su protiv Krivbasa u Krivom Rigu 2-0.

Za goste su zabili Fernandinho u 31. minuti iz penala te Gladkij u 90. minuti.

U domaćim je redovima svih 90. minuta odradio hrvatski lijevi vezni nogometaš Mladen Bartulović, dok je s druge strane cijelu utakmicu, sučeljavajući se najčešće upravo 23-godišnjem Bilićevu reprezentativcu, odradio kapetan Šahtara Darijo Srna.

Bartulovićevoj je momčadi ovo bio 12. prvenstveni poraz. Uvjerljivo drže posljednje, 16. mjesto na ljestvici sa svega sedam osvojenih bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije