Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, Darijo

Srna opet pokazao da ima veliko srce: Evo kako je razveselio djecu u Nazorovoj

Darijo Srna
Drago Sopta/HNS
24.12.2014.
u 17:49

- Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna zaista ima veliko srce. Poznati nogometaš često sudjeluje u humanitarnim akcijama, kao što je nedavno slao mandarine djeci u ratnoj Ukrajini, a odazvao se i akcije za ovogodišnje blagdane. Posjetio je Dječji dom Zagreb u Nazorovoj ulici, gdje je pomogao opremiti Majčinski odjel. 

Darijo je sa svojom suprugom i kćeri posjetio dom i podružio se s djecom i razveselio ih poklonima.

- Gospodin Srna i njegova obitelj donirali su opremu za Majčinski odjel koji trenutno uređujemo, uključujući 11 krevetića za djecu s opremom, pa onda slatkiše, igračke i poklone za najmlađe, bonove za one malo starije, kao i sportsku odjeću i obuću za naše srednjoškolce. Ovo nam je vrlo važna i vrijedna donacija koja će jako razveseliti djecu, izjavila je ravnateljica Dječjeg doma Jasna Ćurković Kelava.

Dječji dom Zagreb zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu čiji je razvoj bio ugrožen u vlastitim obiteljima te trudnice i majke s djecom. Dom danas skrbi o 220 djece u dobi od 0 – 21 godinu. U Nazorovoj, gdje je sjedište Doma, smješteno je 85 djece u dobi od 0 – 7 godina.

>>Bravo, kapetane: Srnine mandarine stigle u Ukrajinu!

Komentara 3

LA
laki13
08:55 25.12.2014.

Bravo kapetane i hvala !

DH
dalibor.hren
18:30 24.12.2014.

Bravo kapetane (za razliku od Brazila kad su poklon bile lopta i majica)

AN
Andreeejjj
00:18 26.12.2014.

Dario Srna ljudina, dobrica, igraćina i največi gospodin dobrotvor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije