Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Srna: Nećemo se zaustaviti na ovome, možemo daleko

srna
AFP/PIXSELL
10.12.2010.
u 14:03

- Želim u ždrijebu izbjeći Barcelonu, Chelsea i Real, a sa svima drugima Šahtar je ravnopravan – uvjerava Srna.

Jutro nakon Šahtarova ulaska u osminu finala Lige prvaka, Darijo Srna poveo je suprugu Mirelu i kćerkicu Kasiju te nestao u nepoznatu smjeru. Šahatarov kapetan na zasluženom je odmoru. Dobro raspoložen, javio se na mobitel.

Sretan sam zbog Eduarda

– Napravili smo velike stvari, pokazali da smo momčad za velike domete. Nemojte misliti da ćemo se zaustaviti u osmini finala, ovaj Šahtar može daleko. Samo je Real osvojio više bodova od nas, mi smo u skupini ispred Arsenala... Sve to znači da vrijedimo. Odavno sam vam kazao da želim izbjeći Barcelonu, Chelsea i Real, a sa svima drugima Šahtar je ravnopravan, pri tome i dalje stojim – kazao je Srna. Smijao se, bio je sjajno raspoložen.

– Ne znam što ste me se uhvatili. Bez obzira na to što smo prvi put u osmini finala Lige prvaka, to za nas nije čudno. Ipak smo mi osvajači europskog trofeja – kaže Srna. Protiv Brage još je jednom bio odličan. Eduarda nije bilo na travnjaku.

– Šteta za njega, ali dobio je virozu jutro prije utakmice. No, Eduardo je najbolji hrvatski strijelac u Ligi prvaka, potpuno se vratio i iznimno sam sretan zbog toga – rekao je Srna.

Šahtarov predsjednik Rinat Ahmetov najavio je da će ponuditi novi ugovor treneru Mircei Lucescuu.

Lucescu mora ostati

– Lucescu i nakon ljeta mora ostati u Šahtaru, složio je odličnu momčad, a dovoljno mladu da još nekoliko godina bude zajedno. I da bude još bolja nego što je sada. U domaćem smo prvenstvu pobjegli kijevskom Dinamu 12 bodova, u polufinalu smo kupa, idemo dalje u Ligi prvaka, stvarno mi je ova polusezona iz snova. A kad tome još pridodam da je reprezentacija prva u kvalifikacijskoj skupini, onda samo mogu uživati – zaključio je Srna, koji će u Hrvatsku doći za desetak dana.

Ključne riječi

Komentara 5

VC
VC15
14:12 10.12.2010.

da oce dobit intera,milana ili valenciju pa da vidimo koliko su ravnopravni

OB
-obrisani-
15:32 10.12.2010.

Srna: Nećemo se zaustaviti na ovome nego čemo polufinale i finale pogledati na televiziji jer smo za vrijeme World Cupa u JAR-u naučili taj užitak i privilegij..

CR
cruela
16:28 10.12.2010.

Janez netko taj privilegij ima jednom, a neko čitav život. Uostalom ti to najbolje znaš. Živio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije