Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'treba izvući pouku'

Srna nakon debakla: Znam da su svi ljuti, ali ne smijemo sad pasti

darijo srna
Marius Becker/DPA/PIXSELL
24.10.2013.
u 14:39

- Imali smo i mi neke svoje prilike, ali ih nismo iskoristili, moglo je završiti i 4:2

Bayer Leverkusen jučer je sa 4:0 pobijedio Šahtar, a kapetan ukrajinske momčadi Darijo Srna pokušao je pred novinarima opravdati momčad.

- Moramo podignuti glave i izvući pouku. Drugih opcija nema. Loše raspoloženje, sažaljivanje i sve druge negativne stvari nam neće pomoći. Sve je još otvoreno, u sljedećem kolu nam Bayer dolazi u goste i moramo ispraviti loše stvari - rekao je Srna te dodao:

- Previše smo griješili, ne znam što bih drugo sad rekao. Moramo se popraviti i okrenuti sljedećim utakmicama u prvenstvu i Ligi prvaka.

Šahtar se potpuno raspao nakon što je primio drugi gol.

- Imali smo i mi neke svoje prilike, ali ih nismo iskoristili, moglo je završiti i 4:2. Znam da su sad svi ljuti, ali ne smijemo pasti. Moramo se pripremiti za nove izazove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije