Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El Shaarawy:

Srna me jako pritiskao, a Hrvatska je puna fenomenalnih igrača

Stephan El Shaarawy
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
17.11.2014.
u 12:30

Zadovoljan sam kako smo odigrali, nismo odustali do kraja, rekao je Conte

Talijani ni u sedmom nastupu protiv Hrvata nisu uspjeli pobijediti (1:1). Za razliku od nekih ranijih pokušaja, ovoga puta nisu bili ni blizu. Azzurri u mišjoj rupi na San Siru, slavili su bod kao da su Boga vidjeli...

- Hrvatska je bolje 'podmazana' momčad od nas, iskusnija je i kvalitetnija od Italije. Zadovoljan sam kako smo odigrali, nismo odustali do kraja, željeli smo i pobijediti. Naravno da moramo igrati bolje, ali primijetio sam ogromnu želju kod svojih igrača - kazao je talijanski izbornik Antonio Conte.

Zahvalio se i talijanskim navijačima 'što su u ovako velikom broju došli na San Siro', iako je komotno mogao zahvalnicu poslati i dijelu Hrvata na tribinama, čiji su plotuni Talijanima dali kisik kada su već bili na aparatima. Prekid utakmice bio je vjetar u leđa Talijanima.

Na izbornika se nadovezao napadač El Shaarawy.

- Srna me jako pritiskao, izbornik Conte mi je pri ulasku u igru rekao da pripazim na to. Hrvati su nas pritisnuli u drugom poluvremenu, ali u završnici smo počeli igrati i stvorili nekoliko dobrih prilika. Hrvatska reprezentacija puna je fenomenalnih igrača. Odigrala je sjajnu utakmicu i jako nas namučila - kazao je napadač Milana.

>>Evo kako su nas Ćorluka i Mandžukić spasili od trajnog prekida!

>>Kovač: Ispričao sam se Talijanima, sram me je i stid

Komentara 2

Avatar zivoslavkovasojevic
zivoslavkovasojevic
15:27 17.11.2014.

Da, slazem se. Hrvatska je bila puno bolja i izgubili smo 2 boda. Imali smo 62% posjed lopte i 15 udaraca prema i od tog 9 na gol, 5 na prema 0 u kornerima. Ali tu je sto je. Idemo nastaviti igrati dobro i uzeti jos 16-18 bodova iz ostalih 6 utakmica.

KO
Komacero
17:00 17.11.2014.

da nas nisu iz takta izbacili takozvani hrvatski navijaci pala bi italija na san siru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije