Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI & KAUBOJI

Srna, Mandžukić, Duvnjak, Horvat i Alilović zajedno za Zakladu Paraolimpijac

Brišemo granice
13.06.2015.
u 00:13

Otvorenju i završnici humanitarne akcije pridružiti će se i cijela postava nogometnog kluba Hajduk, kao i Lana Jurčević, Mario Valentić, Žanamari Lalić i legenda hrvatskog boksa Željko Mavrović.

Pokret #brisemogranice zaista povezuje ljude! Kada su humanitarne akcije u pitanju, čini se da naši sportaši imaju najveće srce! Pokret koji je inicirao Polleo Sport okupio je Vatrene i Kauboje bez ikakvih problema kako bi svojim primjerom i poticajem pokrenuli ostatak Hrvatske!

Srna, Mandžukić, Duvnjak, Horvat, Alilović, Rebić, Pranjić, Kramarić, Ivić i mnogi drugi dali su svoj doprinos humanitarnoj akciji #brisemogranice. Njihov životni put satkan je od truda i znoja, tako da zaista razumiju pojam "brisanja granica".

Svatko tko postavi hashtag #brisemogranice na društvene mreže (Facebook, Instagram i Twitter) uz fotku kojom pokazuje kako briše vlastite granice donira 1 kunu Zakladi Paraolimpijac, ljudima koji su jedinstven i nepobjediv primjer brisanja vlastitih granica.

Videopoziv Andreja Kramarića pogledajte OVDJE, a video naših rukometaša pogledajte OVDJE.

Svoj doprinos možete dati i vi! Finalna završnica prikupljanja novca je danas, kada će se u Splitu u CC One otvoriti najmodernija i najveća prodavaonica Polleo Sporta. Upravo tom prilikom uručiti će se prikupljeni novac Zakladi.

Otvorenju i završnici humanitarne akcije pridružiti će se i cijela postava nogometnog kluba Hajduk, kao i Lana Jurčević, Mario Valentić, Žanamari Lalić i legenda hrvatskog boksa Željko Mavrović.

>>Ibričić, Lana Jurčević i Mavrović dolaze na otvorenje najveće poslovnice Polleo Sporta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije