Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Momčad godine
Povratak na članak

Srna kandidat za najboljeg desnog beka

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna dobio je veliko priznanje od Europske nogometne federacije. Naime, Srna je kandidiran za najbolju momčad u 2009. godini.

Komentari 3

AN
Andreeejjj
00:40 09.12.2009.

SRPSKI BLIC: ČIRO U pauzi snimanja posetio vas je Radomir Antić, selektor „orlova“? - Siguran sam da će moj prijatelj Antara napraviti veliki rezultat na Mondijalu. Bićete šampioni sveta! Kunem se, nisam ljubomoran, od srca želim Srbiji da bude prvak,k, priznajem da je Antić bolji trener od mene. Pa, vi to možete, kakvu samo ekipu imate! Nemce bi trebalo da pregazite, da ih otresete levom rukom!

VL
AN
Andreeejjj
00:39 09.12.2009.

Bravoooooooo KRALJU DARIO!!! Svaka ti cast...moras i boolje ti, daj Boze!

VL
DO
domingo1981
12:37 09.12.2009.

pa dobo je rekao Ciro.. ja se slazem da ce srbi slomiti njemce i slazm se sa cinjenicom da srbi imaju odlicnu momcad. imaju mozda naj jacu obranu svijeta sto je naj vaznije na ovakvom turniru... da je antic bolji izbornik... to neka svako za sebe odluci! A da nije ljubomoran... ljudi, pa JA sam na svaku reprezentaciju svijeta zavidan koja ide na SP dok ja corim u prazninu iduceg ljeta.... uvijek vjeran Domo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.