Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darijo Srna

Srna: Izrael nam leži, a lošiji početak nas dodatno motivira

Reprezentacija (1)
Igor Kralj/Pixsell
05.10.2010.
u 11:06

Kapetan Darijo Srna zbog žutih kartona neće moći igrati, no putuje u Izrael.

– Želim biti s dečkima, jer nam je to silno važna utakmica. Imamo širok izbor igrača i tko god bude igrao umjesto mene, siguran sam da će me dobro zamijeniti. Izrael je dobar, ali relativno nam igrački leži. Puni smo optimizma – rekao je Srna.

Više naših igrača na početku sezone nije u formi, ili ne igraju kontinuirano u klubovima. Je li to hendikep?

– Ne mislim da je to problem, imamo iskusne igrače koji znaju da je sezona duga, a lošiji start, nazovimo ga tako, samo nas dodatno motivira. A oni igrači koji ne igraju često u klubovima svježiji su i odmorniji – kaže Srna.

Ključne riječi

Komentara 5

SH
Shark
23:11 05.10.2010.

Zadnjih par utakmica u klubu je podsjetio na stare dane ali daleko je od forme koja ga je krasila prije 5 godina a razlog je jednostavan kad je shakhtar zadnji put kupio Srni konkurenta za poziciju odgovor je NIKAD zato i igra tako loše. A da mu pušu za vrat Ivanović i Bosingwa vidio bi kako se igra

KA
kajinx
16:35 05.10.2010.

Srna najbolji igrač a Metković naljepši grad.

OB
-obrisani-
14:20 05.10.2010.

Srna: Izrael nam leži poput nekad Engleska, a lošiji početak nas dodatno motivira da nabavimo kvalitetne TV aparate i udobne sofe za slučaj novog posrtaja i praćenja najboljih preko ekrana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije