Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kapetan šahtara

Srna: Ispadanje od Grčke velik je udarac za ukrajinski nogomet

Darijo Srna
Reuters
21.11.2009.
u 13:43

Hrvatski nogometaš Šahtara Darijo Srna (27) komentirao je za službene internetske stranice vlastitog kluba neuspjeh Ukrajinaca u dvama dokvalifikacijskim dvobojima za SP s Grcima.

- Mislio sam da će, kad već moja Hrvatska nije izborila plasman na Svjetsko prvenstvo, barem Ukrajina upasti na to mjesto - izjavio je kapetan momčadi iz Donjecka naglasivši:

- Imali ste jednostavnog suparnika kojeg ste, nažalost, propustili pobijediti. Naravno, radi se o velikom udarcu za ukrajinski nogomet. Isto kao što se radilo o velikom udarcu za hrvatski kada mi nismo bili na visini zadatka.

- No, što je, tu je. Treba ići dalje. Ne preostaje ništa drugo doli koncentrirati se sada isključivo na klupske dužnosti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije