Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI

Srna: Imamo što popravljati do Gruzije

Hrvatska Češka (1)
Marko Prpić/Pixsell
09.02.2011.
u 19:56

- Bilo je trenutaka nesigurnosti, no osobito sam zadovoljan drugim poluvremenom - kazao je izbornik

Hrvatski nogometaši otvorili su 2011. na idealan način - pobjedom. Utakmica, doduše, jest bila prijateljska, no 4:2 nad solidnim Česima razlog su za dobro raspoloženje uoči sljedeće kvalifikacijske utakmice s Gruzijom.

No, primjedbi je bilo i s igračke i sa stručne strane.

- Utakmicu nismo baš otvorili kako smo očekivali, bilo je dosta nervoze, možda i zbog toga što se tri mjeseca nismo okupili. Imali smo 2:0, i izgubili kontrolu igre, primili dva gola iz dva prekida. Izmjene su urodile plodom, a iz ove utakmice svakako moramo izvući ono najbolje, popraviti za Gruziju ono što nije bilo dobro, jer Gruziju moramo pobijediti - mišljenja je kapetan Darijo Srna.

Izbornik Bilić otkrio je što ga je zasmetalo.

- Nakon 2:0 nedostajalo je više sigurnosti u pasu. Nije bio u pitanju voljni moment, već smo jednostavno bili slabiji u tom dijelu igre. Posebno me zabrinjava ta nesigurnost. U fazi obrane, bili smo rastegnuti na 60 metara, što je u nogometu nemoguće braniti. Rekli smo u poluvremenu da moramo preuzeti više odgovornosti i kad bih gledao izolirano, samo 2. poluvrijeme, ono je bilo čak odlično i tu sam zadovoljan i s obranom i s napadom - rekao je Bilić.

Komentara 3

AN
Andreeejjj
21:15 09.02.2011.

Jako smo slabo odigrali, bez ideje i vica. Gledam upravo na tv tekmo Slovenci gaze Albance u Tirani, modernom, čvrstom, agresivnom, brzom, discipliniranom i jako dopadljivom igrom. Trenutno bi nas Janezi pobijedili sa minimum 2 zgoditka razlike! Zato su se i kvalificirali na zadnje SP a gdje smo to mi? Uvijek se samo hvalimo i tiješimo, to nas krasi. Bljak i fuj.

OB
-obrisani-
21:34 09.02.2011.

A i ti ga *.........es,kvalificirali jesu,a kako su prosli..... gaze Albance,moz mislit.... Kad i gdje su se to Albanci kvalificirali.... daj ne baljezgaj,nase znas popljuvat,ma seli se za slov.... Takvi kao ti se samo zamjeraju ljudima.... +............en.

Avatar Noob-Saibot
Noob-Saibot
23:11 09.02.2011.

Izgleda da je Slavenu sa bradom došla i pamet, hvala bogu. Drago mi je, da je počeo kritizirati neke stvari (obranu). A samo mu mogu zamjeriti, što nije Lakića pozvao. Sve u svemu sjajna pobjeda, bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije