Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodni nogomet

Srna i Eduardo moraju se iskupiti

'Darijo Srna, Shakhtar Donetsk Photo: Press Association/Pixsell'
'Anthony DevlinPress Association/Pixsell'
23.10.2010.
u 11:14

Nakon poraza u Milanu, nogometaši Tottenhama u subotu će u Premijernoj ligi ugostiti momčad Evertona.

Nedjeljna pobjeda u gradskom derbiju protiv Liverpoola donijela je Evertonu samopouzdanje i bit će to zanimljiva utakmica na White Hart Laneu.

Luka Modrić bit će sigurno u Tottenhamovu početnom sastavu, a vidjet ćemo hoće li menadžer Harry Redknapp napokon dati priliku Vedranu Ćorluki i Niki Kranjčaru, dok je malo vjerojatno da će Stipe Pletikosa biti i na klupi Spursa.

Nakon izvrsne igre u Ligi prvaka protiv Hapoela (dvije asistencije), Ivan Rakitić trebao bi u Schalkeovoj majici početi dvoboj na subotnjem gostovanju kod Eintrachta u Frankfurtu.

Wolfsburg gostuje kod Nürnberga, Mario Mandžukić dosad je više grijao klupu nego što je igrao, trener Steve McLaren očito je više vjerovao napadačima Grafiteu i Džeki. No, možda se nešto i promijeni, pa Mandžukić ipak zaigra.

Nakon teškog poraza u Londonu od Arsenala, Darijo Srna i Eduardo sa svojim će Šahtarom u ukrajinskom prvenstvu ugostiti Vorsklu. Pobjeda bi sastavu iz Donjecka donijela iskupljenje, ali bi i zadržao bodovni razmak ispred najvećeg suparnika, kijevskog Dinama, koji u nedjelju gostuje kod Volinja. Ognjen Vukojević trebao bi biti u Dinamovoj postavi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije